Kata-kata Aluan

"Selamat Datang ke Blog Ilham Rasyad Online Shopping Mall..... Semoga anda mendapat manfaat dari blog ini di samping membeli online dan menjamu mata.... harga yang kami pasarkan adalah yang terbaik untuk semua pelanggan kami.. terima kasih di atas sokongan anda..." Ikhlas dari Ilham Rasyad Enterprise

Friday, 27 June 2014

Ferwhite 500g murah RM60 termasuk pos

RAHSIA KECANTIKKAN KULIT CERAH SIHAT BERSERI SERI TERBONGKAR..!!!!! JOM TERJAH...zasssssssKESAN SEAWAL 7 HARI TUU....

KULIT CERAH LINCIN BERSIH BERSERI SERI
============================
Formulasi hebat yang menggabungkan Pure L-Glutathione, Kolagen, Acai Berry, Ekstrak Manggis & Apple Stem Cell bertindak secara efektif untuk mencerahkan kulit di samping memperbaiki sel-sel kulit supaya kelihatan sihat dan cantik.

AWET MUDA
========
Kandungan bahan FerWhite Pure L-Glutathione + Collagen ini turut membantu memelihara wajah agar kelihatan awet muda jika pengambilan dilakukan secara konsisten selama 2 minggu sahaja.

TUBUH LEBIH BERTENAGA & SIHAT
======================
Kandungan Vitamin A, B, C, D, E & K yang diserap oleh tubuh badan mampu membekalkan tenaga untuk hidup lebih aktif di samping tampil sihat sejahtera.

SESUAI UNTUK IBU MNGANDUNG & MENYUSU
============================
FERWHITE Pure L-Glutathione + Collagen turut sesuai diambil oleh ibu mengandung ( kandungan berusia 6 bulan ke atas) serta ibu menyusu kerana vitamin yang tinggi dan nutrisi yang disalurkan terus kepada bayi di dalam kandungan serta merangsang kelenjar susu yang banyak.

PROSES PEMUTIHAN
=============
Kulit Putih : 1-3 Bulan
Kulit Sederhana Gelap : 3-6 Bulan
Kulit Gelap : 6 - 12 Bulan

For Consult & Order Please Contact : 017-4068099 {sms/whatsapp/wechat}

No comments:

Post a Comment