Kata-kata Aluan

"Selamat Datang ke Blog Ilham Rasyad Online Shopping Mall..... Semoga anda mendapat manfaat dari blog ini di samping membeli online dan menjamu mata.... harga yang kami pasarkan adalah yang terbaik untuk semua pelanggan kami.. terima kasih di atas sokongan anda..." Ikhlas dari Ilham Rasyad Enterprise

Wednesday, 27 August 2014

SLIMFAST DIET DOUBLE EFFECT PILL KESAN DALAM MASA 10 HARI

SFD Jus and Double Effect Pill adalah 4 in 1 formula yg mana membakar lemak, menahan rasa lapar,  menghalang pembentukan lemak dan mencairkan lemak melalui proses detox. Perbezaan Pill dan Jus, pill tidak akan mengakibat proses detox melalui pembuangan air besar tetapi hanya melalui peluh dan air kecil sahaja. Manakala kesan jus pula akan detox melalui pembuangan air besar, kecil dan peluh. Pengambilan secara berselang disarankan yang mana hari pertama dan kedua pill dan hari ketiga jus untuk kesan lebih baik supaya tiada pengumpulan lemak diperut.  Walaubagaimanapun, tiada masalah untuk mengambil salah satu sahaja iaitu pill atau jus.

---------------------------------------------

Info Slimfast Diet Jus

Ini Info SFD JUS sis..Untuk berat 75KG keatas...hanya minum 2x je sehari. Berat cecah atau bawah 75kg maintain minum 1x je sehari.

1) Untuk penurunan perut Slim Fast Diet jawapannya.

SFD akan menyingkirkan toksin punca masalah tu dan merawat dan mengembalikan berat dan menganjalkan tubuh seperti yg kami alami

2) Seminggu toksin akan disingkirkan. Akan ada gesa pembuangan selepas 5-7jam pengambilan.

Time ni kena sabar kerana hasilnya selepas 10 hari memang menakjubkan.

Selepas itu rawatan berterusan di kawasan-kawasan bermasalah. Hasilnya 10hari berat semakin turun, perut dan tempat-tempat berlemak akan lebih firm.

3) Kita boleh rasa perut lebih kecil/kempis selepas beberapa jam dan berat akan turun selepas 10hari. Boleh ambil ukuran dan berat sebelum dan selepas 10 hari.

4) 1 kotak SFD (10 sachet) = 10x minum

Minum 15minit sebelum makan pagi, tgh hari atau malam. Shake dengan air suam 250ml air. Sedap kordial Rasberry.

Nak efek bagus dan lengkap ambil sebulan.

Baru-baru ni ada yang update 10hari dia hilang 5kg.

Janji kena disiplin minum setiap hari dan minum air kosong 3liter ke atas. Tu je . Aktiviti dan pemakanan buat je macam biasa. Tiada pantang larang untuk melihat keberkesanan SFD. Cuma kurangkan makanan berlemak, susu, gula, minyak dan karbohidrat untuk kesan maksimum.

--------------------------------------

Info Slimfast Diet Double Effect

Ini Info SFD Double Effect Pill sis..Pengambilan hanya 1x sehari sebelum sarapan atau selepas mengambil sarapan.

1) Untuk penurunan berat badan tanpa detox berlebihan, SFD Double Effect adalah jawapannya.  Ia akan menyingkirkan toksin punca masalah itu melalui peluh atau air kecil.

2) Selera makan akan berkurangan dan dinasihatkan untuk minum air kosong lebih sebanyak 2-3 liter sehari.

3) Kita boleh rasa perut lebih selesa setelah mengambil SFD Double Effect kerana ia akan menahan selera makan yang berlebihan.

4) 1 botol SFD Double Effect (30 Tablet)

Nak efek bagus dan lengkap ambil sebulan.

Aktiviti dan pemakanan buat je macam biasa. Tiada pantang larang untuk melihat keberkesanan SFD Double Effect. Cuma kurangkan makanan berlemak, susu, gula, minyak dan karbohidrat untuk kesan maksimum. Jangan mengambil minuman beralkohol dan bersenam untuk kesan yang lebih hebat.

No comments:

Post a Comment